Wij zijn open!

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM o.a. door extra hygiëne maatregelen te treffen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en koffie en thee voorzieningen. U kunt bij ons door de ruimte rondom onze boerderij ook de 1,5 meter afstand gemakkelijk aanhouden. Voor het serveren van het ontbijt overleggen we met u waar u zich het prettigst bij voelt. En we bieden bijzondere overnachtingsplekken die geheel zelfvoorzienend zijn (pipowagens en onze magic bus). Bel ons voor de laatste update omtrent onze corona maatregelen. 

Sfeervol overnachten op het platteland

Verblijf op het platteland in een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij! 

B&B Lutje Lollum is sfeervol overnachten in Friesland in de romp van een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij, gebouwd in 1860. Onze B&B is gelegen tussen andere boerderijen, op 1,5 km van Franeker, één van de Friese Elfsteden. De boerderij bevindt zich langs de knooppunten fietsroute. U bent vlakbij Sneek, Leeuwarden en Harlingen van waaruit de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland varen.

We hebben een ruime parkeerplaats, en een schuur waar u uw fiets of motor kunt stallen. Het is zelfs mogelijk uw auto hier voor een paar dagen te laten staan wanneer u met fiets, trein of boot verder reist. Wij zullen er in de tussentijd goed op passen. 

Van ons ontbijt maken we het liefst elke dag een feestje: vers fruit, eitjes van ons eigen kippen, vers geperst sinasappelsap en de lekkerste koffiecreaties gemaakt van ons eigen merk koffiebonen.

Nu ook verblijf mogelijk in pipowagens met luxe sanitair gebouw en gave stadsbus: de Magic Bus (zelfvoorzienend)

Wat onze gasten zeggen...