Deze zomer een heuse theatervoorstelling bij B&B Lutjelollum!

Op 26 augustus organiseren we een theaterdiner in Italiaanse sferen. We heten u van harte welkom bij Cantare & Mangiare. 

 

Voor 49,50 per persoon, kan u de voorstelling bijwonen en ontvangt u een drie gangen diner. Wilt u reserveren, stuur ons een e-mail! We starten om 17:30 en de voorstelling zal ongeveer rond 23 uur afgelopen zijn.

Sfeervol overnachten op het platteland

Verblijf op het platteland in een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij! 

B&B Lutje Lollum is sfeervol overnachten in Friesland in de romp van een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij. Onze B&B is gelegen tussen andere boerderijen, op 1,5 km van Franeker, één van de Friese Elfsteden. De boerderij bevindt zich langs de knooppunten fietsroute. U bent vlakbij Sneek, Leeuwarden en Harlingen van waaruit de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland varen.

We hebben een ruime parkeerplaats, en een schuur waar je jouw fiets of motor kunt stallen. Het is zelfs mogelijk de auto hier voor een paar dagen te laten staan wanneer je met fiets, trein of boot verder reist. Wij zullen er in de tussentijd goed op passen. 

Van ons (vega) ontbijt maken we het liefst elke dag een feestje: vers fruit, eitjes van ons eigen kippen en de lekkerste koffiecreaties.

Nu ook verblijf mogelijk in een Pipowagen en Tinyhouse met luxe sanitair gebouw.

Alle kamers hebben een eigen badkamer en koffie en thee voorzieningen. 

Wat onze gasten zeggen...