Corona update

Lieve gasten, 

tot 6 april sluiten wij onze deuren om te voldoen aan de landelijke richtlijnen. Als u ons wilt steunen in deze moeilijke tijd, kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter waarde van 25 of 50 euro, die u later weer kunt inwisselen bij een overnachting. Mocht u willen annuleren na 6 april, willen we u in eerste instantie vragen om te kijken of uw boeking verzet kan worden. We hebben ook alle begrip als u definitief annuleert. Deze bijzondere tijd, vraagt om bijzondere oplossingen en compassie.

We hopen u allen in goede gezondheid weer te zien!

Ted & Mirjam

Sfeervol overnachten dichtbij Franeker

Verblijf op het platteland in een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij! 

B&B Lutje Lollum is sfeervol overnachten in Friesland in de romp van een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij, gebouwd in 1860. Onze B&B is gelegen tussen andere boerderijen, op 1,5 km van Franeker, één van de Friese Elfsteden. De boerderij bevindt zich langs de knooppunten fietsroute. U bent vlakbij Sneek, Leeuwarden en Harlingen van waaruit de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland varen.

We hebben een ruime parkeerplaats, en een schuur waar u uw fiets of motor kunt stallen. Het is zelfs mogelijk uw auto hier voor een paar dagen te laten staan wanneer u met fiets, trein of boot verder reist. Wij zullen er in de tussentijd goed op passen. 

Van ons ontbijt maken we het liefst elke dag een feestje: vers fruit, eitjes van ons eigen kippen, vers geperst sinasappelsap en de lekkerste koffiecreaties gemaakt van ons eigen merk koffiebonen.

Wat onze gasten zeggen...