Willen jullie in de zomer heerlijk genieten van het echte Friese boeren platteland? Boek snel, want we zijn in de zomer altijd vol! 

Je komt pas echt tot rust als je wat langer blijft, ons minimumverblijf in het hoogseizoen is dan ook 2 nachtjes. Bel ons voor meer mogelijkheden wanneer je jouw gewenste datum er niet tussen ziet staan.

Sfeervol overnachten op het platteland

Verblijf op het platteland in een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij! 

B&B Lutje Lollum is sfeervol overnachten in Friesland in de romp van een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij. Onze B&B is gelegen tussen andere boerderijen, op 1,5 km van Franeker, één van de Friese Elfsteden. De boerderij bevindt zich langs de knooppunten fietsroute. U bent vlakbij Sneek, Leeuwarden en Harlingen van waaruit de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland varen.

We hebben een ruime parkeerplaats, en een schuur waar je jouw fiets of motor kunt stallen. Het is zelfs mogelijk de auto hier voor een paar dagen te laten staan wanneer je met fiets, trein of boot verder reist. Wij zullen er in de tussentijd goed op passen. 

Van ons ontbijt maken we het liefst elke dag een feestje: vers fruit, eitjes van ons eigen kippen en de lekkerste koffiecreaties.

Nu ook verblijf mogelijk in pipowagens met luxe sanitair gebouw en gave zelfvoorzienende stadsbus (vanaf 3 nachten te boeken).

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM o.a. door extra hygiëne maatregelen te treffen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en koffie en thee voorzieningen. 

Wat onze gasten zeggen...