Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM o.a. door extra hygiëne maatregelen te treffen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en koffie en thee voorzieningen. U kunt bij ons door de ruimte rondom onze boerderij ook de 1,5 meter afstand gemakkelijk aanhouden. 

Sfeervol overnachten op het platteland

Verblijf op het platteland in een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij! 

B&B Lutje Lollum is sfeervol overnachten in Friesland in de romp van een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij. Onze B&B is gelegen tussen andere boerderijen, op 1,5 km van Franeker, één van de Friese Elfsteden. De boerderij bevindt zich langs de knooppunten fietsroute. U bent vlakbij Sneek, Leeuwarden en Harlingen van waaruit de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland varen.

We hebben een ruime parkeerplaats, en een schuur waar u uw fiets of motor kunt stallen. Het is zelfs mogelijk uw auto hier voor een paar dagen te laten staan wanneer u met fiets, trein of boot verder reist. Wij zullen er in de tussentijd goed op passen. 

Van ons ontbijt maken we het liefst elke dag een feestje: vers fruit, eitjes van ons eigen kippen en de lekkerste koffiecreaties.

Nu ook verblijf mogelijk in pipowagens met luxe sanitair gebouw en gave stadsbus: de Magic Bus (zelfvoorzienend)

Wat onze gasten zeggen...