Bij ons kun je nu ook een speciaal weekend boeken:

Boost je immuunsysteem weekend: 16 t/m 18 april

Werk aan je weerstand: dit weekend kom je tot rust, inzicht en bewustzijn. Onder begeleiding van opgeleide coaches ga je de kracht ervaren van adem, focus, koudetraining en meditatie. Stuur ons een e-mail of bel om je op te geven. 

 

Bij ons:

  • kun je gemakkelijk parkeren
  • is alles gelijkvloers
  • kun je ook terecht met je huisdier
  • kun je jouw fiets, motor en/of auto binnen neerzetten
  • krijg je een goed ontbijt
  • kun je eitjes, koffiebonen en zelfgemaakt jammetjes kopen
  • kun je rekenen op warme gastvrijheid
  • Kun je bijzonder overnachten in pipowagens en de magic bus

We hopen je graag welkom te heten op ons erf.

Overnachten in een boerderij met een verhaal..

Bed and Breakfast Lutje Lollum is een authentieke monumentale kop-hals-romp boerderij uit 1860. In een gebouw uit die tijd zit altijd een verhaal. Het waarom van het soort behang, de tegels, het schilderwerk van de deuren en het kleurgebruik. Het is niet zomaar een gebouw met gastenkamers, het is een boerderij met een verhaal...

Origineel overnachten in een omgebouwde bus

Het is luxe overnachten met een landelijk uitzicht

Heb je altijd al eens bijzonder willen overnachten? In deze omgebouwde stadsbus kun je heerlijk slapen, lekker tot rust komen, je eigen ontbijtje maken en wakker worden met een Fries uitzicht. Het is magisch slapen hier, want je hebt een weids uitzicht, prive terras, en toch ben je vlakbij de stad. En onze B&B biedt extra faciliteiten. 

Er kunnen in totaal 4 personen in deze bus slapen. Er is een vast bed, met twee matrassen, voor twee personen. En de bank kan worden omgebouwd tot tweepersoonsbed. Linnengoed, beddengoed, handdoeken, shampoo en zeep is allemaal aanwezig. Tevens is er een zitje, een kitchenette met koelkast, koken op inductie en alle apparatuur plus spulletjes zijn aanwezig voor het zetten van je kopje thee of koffie. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de voorzieningen van de B&B, zoals de keuken aldaar, het ontbijt (bij te boeken), de koffie en thee etc. 

De bus heeft eigen sanitaire voorzieningen, een normaal toilet en ook een prima douche. Je kunt ook gebruik maken van sanitaire voorzieningen buiten de bus, waar zich ook onze infra-rood sauna bevindt (bij te boeken).

Kom je genieten van de rust, ruimte en het avontuur door in deze bijzonder bus te komen slapen? Stuur ons een berichtje!

Graag tot spoedig ziens!

“Oant sjen”
Ted en Mirjam