Bij ons kunt u ook dineren en overnachten in de Magic bus!

Overnachten in een boerderij met een verhaal..

Bed and Breakfast Lutje Lollum is een authentieke monumentale kop-hals-romp boerderij uit 1860. In een gebouw uit die tijd zit altijd een verhaal. Het waarom van het soort behang, de tegels, het schilderwerk van de deuren en het kleurgebruik. Het is niet zomaar een gebouw met gastenkamers, het is een boerderij met een verhaal...

Passie voor koken

Uw gastheer Ted heeft altijd in de horeca gewerkt en heeft een passie voor koken. Hij doet dit al vanaf zijn 15e en heeft de kneepjes van het vak met recht van jongs af aan en in de praktijk geleerd. We bieden onze gasten daarom de mogelijkheid om bij ons te dineren. Ted bereidt de heerlijkste gangen, met spannende, soms gewaagde, maar altijd lekkere smaakcombinaties. Een waar genot voor de fijnproever!

Origineel overnachten in een omgebouwde bus

Het is luxe overnachten met een landelijk uitzicht

Heeft u altijd al eens bijzonder willen overnachten? In deze omgebouwde stadsbus kunt u heerlijk slapen, lekker tot rust komen, uw eigen ontbijtje maken en wakker worden met een echt Fries uitzicht. Het is magisch slapen hier, want u heeft een weids uitzicht . U heeft een prive terras, en toch bent u vlakbij de stad. En onze B&B biedt extra faciliteiten. 

Er kunnen in totaal 4 personen in deze bus slapen. Er is een vast bed, met twee matrassen, voor twee personen. En de bank kan worden omgebouwd tot tweepersoonsbed. Linnengoed, beddengoed, handdoeken, shampoo en zeep is allemaal aanwezig. Tevens is er een zitje, een kitchenette met koelkast, koken op inductie en alle apparatuur plus spulletjes zijn aanwezig voor het zetten van uw kopje thee of koffie. U kunt natuurlijk gebruik maken van de voorzieningen van de B&B, zoals de keuken aldaar, het ontbijt (bij te boeken), de koffie en thee etc. 

De bus heeft eigen sanitaire voorzieningen, een normaal toilet en ook een prima douche. U kunt ook gebruik maken van sanitaire voorzieningen buiten de bus, waar zich ook onze infra-rood sauna bevindt (bij te boeken).

Komt u genieten van de rust, ruimte en het avontuur door in deze bijzonder bus te komen slapen? Stuur ons een berichtje!

Bij ons:

  • kunt u gemakkelijk parkeren
  • is alles gelijkvloers
  • kunt u ook terecht met uw huisdier
  • kunt u uw fiets, motor en/of auto binnen neerzetten
  • krijgt u een goed ontbijt
  • kunt u eitjes, koffiebonen en zelfgemaakt jammetjes kopen
  • kunt u een heerlijk verrasingsdiner reserveren
  • kunt u rekenen op warme gastvrijheid
  • Kunt u bijzonder overnachten in pipowagens en de magic bus

We hopen u graag welkom te heten op ons erf.

Graag tot spoedig ziens!

“Oant sjen”
Ted en Mirjam